Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog "manipuliranja pravilima"

Predsjednica osudila puštanje Daruvarca na slobodu: "Država ima ozbiljan problem i ne, ovo nije pritisak na pravosuđe"

Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr)
Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović reagirala je na slučaj Darka Kovačevića Daruvarca koji je nakon brutalnog premlaćivanja djevojke pušten na slobodu.

Nakon mnoštva reakcija na slučaj puštanja na slobodu Darka Kovačevića Daruvarca, koji je brutalno premlatio djevojku, o svemu se oglasila i predsjendica Kolinda Grabar-Kitarović putem svojeg Facebook profila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Vrbovcu Udomili osobe s mentalnim poteškoćama pa ih pretvorili u robove: Tukli ih, zaključavali po noći, tjerali da rade Ivan Malenica i Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV - 1 Malenica za Dnevnik Nove TV Što misli o nezapamćenom potezu ustavnih sudaca i ima li Vlada povjerenje u europske tužitelje? "Ne vidim u čemu je problem što je Frka-Petešić pisao DORH-u"

"Država koja nije u stanju stvoriti uvjete da se presuda za brutalno nasilje nad ženom donese u primjerenom roku i u kojoj ne postoje zaštitni mehanizmi da se spriječi manipuliranje proceduralnim pravilima, ima ozbiljan problem. I ne, ovo nije pritisak na pravosuđe, nego izraz ogorčenja žene i majke", napisala je predsjednica Grabar-Kitarović.

 

Podsjetimo, ranije je reagirao i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, koji je stigao u Zadar gdje se sastao s predsjednikom Županijskog suda, predsjednicom Općinskog suda te sa županijskim i općinskim državnim odvjetnikom.

Bošnjaković je poručio kako nije dobro da "da nam okrivljenik nakon 6 mjeseci bude pušten na slobodu, a svi znamo o kakvom se kaznenom djelu radilo i što se sve tu stavlja na teret".

Aktualno Melania Trump: Dokaz da ne trebate "golu" haljinu kako biste izgledali senzualno Melania Trump Melania Trump Foto: Getty Images Melania u haljini modne kuće Celine Melania u haljini modne kuće Celine Foto: Getty Images Melania Trump na Kongresnom balu Melania Trump na Kongresnom balu Foto: Getty Images Melania Trump na Kongresnom balu Melania Trump na Kongresnom balu Foto: Getty Images +0 Celine, proljeće/ljeto 2018. Moda & ljepota Melania Trump: Dokaz da ne trebate "golu" haljinu kako biste izgledali senzualno 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene