Poznati restoran Torcida u Donjem Polju kod Šibenika mijenja ime u Vicko. Vlasnik restorana tvrdi da to nema veze s pristiscima navijača Torcide.

Galerija


Poznati restoran Torcida u Donjem Polju kod Šibenika mijenja ime u Vicko. "Dragi naši gosti. Ovim putem Vas obavještavamo da Restoran Torcida mijenja ime u Restoran Vicko, a sala za vjenčanja u Ave Maria", stoji u objavi na Facebooku. 

Vezani članci Zoran Mamić na utakmici Široki Brijeg - Zrinjski Ne izgleda nimalo zabrinuto: Bjegunac Zoran Mamić u Širokom Brijegu pratio utakmicu Zoran Mamić u Sarajevu Županijski sud u Osijeku odbjeglom Zoranu Mamiću odredio istražni zatvor

Inače, po Šibeniku se već danima priča da su vlasnika restorana posjetili navijači Torcide nakon što su po društvenim mrežama izašle fotografije osuđenog bivšeg trenera i sportskog direktora Dinama Zorana Mamića kako objeduje u njihovom restoranu te se kasnije fotografira s osobljem restorana.

Vlasnik restorana Jere Šuperba rekao nam je da nikakvih pritisaka nije bilo. Tvrdi da promjena imena restorana nema veze s navijačima Torcide. 

"Nazive naših objekata mijenjamo u čast mojih roditelja, Vicka i Marije. Nije bilo pritisaka, nikakvih prijetnji, ma ničega nije bilo. Ništa što bih prijavljivao policiji. Osobno ja nisam imao nikakvih problema", rekao nam je vlasnik restorana.