Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć

Identificiran mladić s osječke psihijatrije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU osječko-baranjska utvrdila je identitet mladića, koji leži na Odjelu psihijatrije u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku. Radi se o 24-godišnjaku iz Vukovara. Zahvaljujemo svom građanima, koji su nam svojim informacijama pomogli pri identifikaciji mladog Vukovarca.

Radi se o 24-godišnjaku iz Vukovara. Policija je zahvalila svim građanima koji su svojim informacijama pomogli pri identifikaciji mladog Vukovarca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bez ozljeda Šokantni prizori u Dalmaciji: Pobjegao s psihijatrije pa gol skakao po trajektu i skočio u more Poruke pred školom u Beogradu - 11 Oglasila se i psihijatrica Poslana hitna inspekcija: Cure detalji o liječnici koja je djecu pozivala da se povežu s dušama preminulih prijatelja

Mladić u dobi između 20 i 30 godina je 28. travnja primljen na Odjel psihijatrije u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku 28. travnja te mu se do danas nije mogao utvrditi identitet. Policija je stoga apelirala na građane koji znaju o kome se radi, da to dojave u najbližu policijsku postaju, ili na broj telefona 92.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene