Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrena prijetnja

Gori diljem Dalmacije: Dva kanadera gase oko Trilja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više požara još je uvijek aktivno na području Dalmacije, a u gašenju sudjeluju brojne vatrogasne snage.

Požar otvorenog prostora na području Trilja, predio Kamešnica, lokaliziran je u 10.30 sati. Izgorjela je trava i hrastova šuma. Požar su iz zraka gasila 2 Canadaira. U sanaciji požarišta sudjeluje 40 vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Tuča u Splitu Snijeg na Dinari Jako nevrijeme pogodilo Dalmaciju: Pijavica na Šolti, tuča zabijelila Split Screenshot U 3:50 sati Usred noći potres pogodio Dalmaciju: "Bome je treslo"

Požar otvorenog prostora na predjelu Radošić-Prgomet, za kojeg je Vatrogasno operativno središte DUZS-a zaprimilo dojavu u 8.19 sati, je lokaliziran u 10 sati. Požar su iz zraka gasila 2 Canadaira. U tijeku je sanacija požarišta, izvijestio je DUZS.

>> I dalje gori kod Trilja, drugi požari lokalizirani

Zadarska županija

Požar otvorenog prostora na području Otrića, a koji se jednim dijelom proširio i na područje Šibensko-kninske žpanije, gase zemaljske i zračne snage. Gašenje je u tijeku.

Vatrogasno operativno središte DUZS-a zaprimilo ju u 7:05 dojavu o požaru otvorenog prostora kod mjesta Smoković. Požar gase lokalne vatrogasne snage. Požar su iz zraka gasila 3 Airtractora i 1 Canadair, koji su napustili požarište. Gašenje je u tijeku.

Istarska županija

Požar na području Barbarige-Dragunere proglašen je ugašenim noćas u 23:00 sati. Opožarena je površina od 10 ha šume i niskog raslinja. U gašenju su sudjelovala 2 Canadaira te 60 gasitelja sa 16 vozila.

Primorsko-goranska županija

VOC Rijeka zaprimio je jučer u 15:39 sati dojavu o požaru na otvorenom prostoru na području Škrljevo, predio Bovan uz prugu. Površina požara je oko 7,5 hektara trave, niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovali su JVP Rijeka, DVD Bakar, Škrljevo, Kostrena, Hreljin i Zlobin s ukupno 31 vatrogascem i osam vatrogasnih vozila. Požar je lokaliziran u 20:30 sati, a ugašen u 23:00 sata.

Šibensko-kninska županija

Vatrogasni koordinator u ŽC 112 Šibenik zaprimio je jučer u 22:23 sati dojavu o požaru otvorenog prostora na području Skradina kod Laškovice. Opožareno je 10 hektara trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovali su JVP Šibenik, DVD-i Skradin, Dubravice i Kistanje s ukupno 14 vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila. Požar je ugašen u 02:10 sati.

Dubrovačko-neretvanska županija

Požar na otvorenom prostoru na području Topola koji je dojavljen jučer u ponoć, ugašen je jučer u 17:30 sati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene