Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Povratak kralja Jubitoa - Ivica Kirin postao bloger!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sasvim neočekivano, korisnicima najvećeg blog servisa u državi Blog.hr se pridružila najveća internetska zvijezda u Hrvatskoj na adresi kirinivica.blog.hr!

Svojim preimenovanjem YouTubea u Jubito, čelni čovjek MUP-a koji je nenamjerno dao svoj doprinos internetizaciji hrvatskog prostora i razvoju domaće IT industrije, otvaranjem bloga odlučio se na nesvakidašnji potez!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Govor mržnje i prijetnje' Đakić: Organizatori prosvjeda branitelje su stavili na stup srama Slika nije dostupna Reakcija na Dedakovićeve optužbe 'Zgrožen sam lakoćom uzimanja tuđeg imena i prezimena'

Na samom početku svog prvog posta kojeg je simbolično naslovio "Bloger JUBITO Kirin ponovno surfa" već se našalio na svoj račun.

>> Blog Ivice Kirina (kirinivica.blog.hr)

"S obzirom da se JUBITOM bavi(la) cijela nacija, ovo će biti dobrodošao korak u tom smjeru, jer ovakva popularnost bi zasigurno laskala svakome, a ni ja nisam ništa drugo nego samo čovjek od krvi i mesa... tko zna, možda nakon političke karijere razmislim i o Hollywoodu. Samo što ću tada vjerojatno biti meta napada – stilistima!"

Iz HDZ-a i sam Ivica Kirin potvrdili su redakciji Blog.hr-a da je blog zaista autentičan. 

Na glavnom izbornom blogu izbori2007.blog.hr kriziran je HDZ jer su oni bili jedina stranka koji su odbili da itko iz njihovih redova piše blog.

No, danas iznenađenje. U komentaru na blogu javljeno je za četiri HDZ-ovaca blogera!

Osim Ivice Kirina, svoj prvi post su napisali Tomislav Ivić, Josip Đakić i Dragan Kovačević, dok još čekamo prvi tekst Berislava Rončevića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene