Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Povećan interes za nekretninama u izgradnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog povećanog interesa za još neizgrađenim nekretninama, najposjećeniji internetski portal za nekretnine Crozilla.com pokrenuo je posebnu rubriku „Građevinski projekti“ koja predstavlja ponudu svih građevinskih projekata te nekretnina građevinskih tvrtki koje se trenutno izgrađuju.

Velika potražnja za nekretninama, pogotovo na području Zagreba, doprinijela je povećanom interesu i za nekretnine koje su u fazi izgradnje. Tako će posjetitelji portala Crozilla.com koji kupuju stan ili kuću i imaju poteškoća sa pronalaženjem idealne nekretnine, u novoj rubrici „Građevinski projekti“ moći pronaći nekretninu iz snova – moći će izabrati raspored prostorija, kvadraturu, dizajn pločica ili vrste i načine slaganja parketa i stvoriti dom po svom!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vaš najsretniji početak školske godine! Kupujte u Školskoj knjizi i osvojite 30.000 kn! Slika nije dostupna Triglav osiguranje Sigurno na putovanje

Rubrika „Građevinski projekti“ pomoći će svima kojima kupnja nekretnine nije hitna i koji imaju vremena stvoriti dom po svojoj mjeri jer se nekretnine u ovoj rubrici mogu mijenjati prema njihovim  željama i potrebama. Prednost kupovine ovakve nekretnine također leži i u činjenici kako će njena vrijednost porasti nakon izgradnje te da će cijena kvadratnog metra zasigurno porasti. 

Ovom rubrikom portal za nekretnine www.crozilla.com želi pomoći svojim korisnicima koji žele prema vlastitim zamislima stvoriti dom. Portal korisnicima nudi brojne nove rubrike i sadržaje kako bi se odgovorilo na sve veće zahtjeve i potrebe korisnika koji uz kupnju nekretnina žele saznati više o njihovu uređenju, renoviranju, izgradnji te drugim korisnim informacijama i savjetima za kvalitetnije stanovanje.

Uz koristan sadržaj, u prilog razvoju portala Crozilla.com, govori i podatak kako je Crozilla - prema relevantnom istraživanju „gemiusAudience“ o posjećenosti internetskih stranica - već šest mjeseci zaredom najposjećeniji internetski portal za nekretnine u Hrvatskoj.

Više na www.crozilla.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene