Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U večerašnjem Dnevniku Nove TV u 19:15 sati na pitanja Mislava Bage odgovarat će potpredsjednik Vlade Branko Grčić.


Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, BDP je u drugom tromjesečju ove godine bio 0,7 posto manji u odnosu na isti kvartal prošle godine.

>> BDP u drugom tromjesečju pao za 0,7 posto - Vlada RH: 'Ovo je pokazatelj oporavka'

Vezani članci Nominacije za Večernjakovu ružu - 3 Još jedno priznanje za Dnevnik Nove TV i Mislava Bagu: Nominirani su za Večernjakovu ružu - "Oni svaki dan daju sve od sebe da bi informirali ljude" Mislav Bago razgovara s Predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Predsjednica Mislavu Bagi otkrila je li joj žao druženja sa Zdravkom Mamićem: "Nije ih bilo toliko koliko ljudi govore"

U HDZ-u su pad BDP-a ocijenili Vladinim neuspjehom. Saborski zastupnik i koordinator HDZ-ovog Odbora za gospodarstvo, financije i energetiku Domagoj Ivan Milošević upozorava da je Vlada za 2013. godinu najavljivala rast, a sada ipak imamo pad. Kazao je i da se gospodarstvo raspada naočigled.

S druge strane, potpredsjednik Vlade Branko Grčić podatak o padu BDP-a protumačio je kao 'pokazatelj oporavka' i napomenuo kako je riječ o dosad najmanjem padu stope BDP-a u mandatu Vlade Zorana Milanovića.

Grčić će o stanju hrvatskog gospodarstva večeras u Dnevniku Nove TV u 19:15 odgovarati na pitanja Mislava Bage.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook