Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikad nije kasno

FOTO Pogledajte malo bolje osmijeh Milanke Opačić...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ova 46-godišnja SDP-ova političarka pokazala je da je modno osviještena i da brine o izgledu.

Osmjeh potpredsjednice Vlade i ministrice Milanke Opačić odnedavno krasi novi detalj. Naime, Opačić je odlučila staviti fiksni aparatić za zube i tako svoj smiješak dovesti do savršenstva. 

Pročitajte i ovo Milanka Opačić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Milanka Opačić Prijavila da joj kuća vrijedi 200 tisuća kuna, pa reagirao Juričan: ''Mico, više od kuće vrijedi jedan trosjed u stanu tvoga vođe'' Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) ''Paziti koga stavljamo na liste'' Mnogi kao da su samo u prolazu: U ovom sazivu Sabora vlada prava najezda transfera, a politički se dres najlakše skida

Odluka 46-godišnje ministrice koja brine o socijali i mladima ne čudi toliko jer je poznata kao žena koja drži do svog izgleda, a stavljanjem aparatića pokazala je da za ispravljanje nedostataka nikad nije kasno. Uglavnom uvijek dotjerana i modno osviještena ova SDP-ovka i najbliža suradnica premijera Zorana Milanovića danas je jedna od najbolje odjevenih hrvatskih političarki. 

 'Opačić je prije imala ulogu narikače, a danas je grobar radnih mjesta'

Nadamo se da će hrvatska javnost, u svojoj sumornoj stvarnosti i s pogledima uprtima u ništa manje sumornu Vladu, osmjeh ministrice viđati što češće. Pa će joj onda i Vladine odluke 'lakše' padati na želudac.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene