Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naime, na Facebooku je objavljena fotografija lista za odgovore iz Engleskoga jezika, a identitet pristupnika otkriven je upravo pomoću te fotografije.


Pristupniku koji je tijekom polaganja ispita državne mature iz Engleskog jezika koristio mobitel poništen je ispit, izvijestio je Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Vezani članci Slika nije dostupna Maturanti mogu odahnuti: 'Slobodan san čovik, mogu šta oću sa životom' Slika nije dostupna Državnu maturu polaže 38 tisuća učenika, prvi dan je iza njih! Slavonci će je polagati naknadno!

Naime, NCVVO je zaprimio više prijava da se na Facebooku nakon ispita iz Engleskog jezika pojavila fotografija lista za odgovore iz Engleskoga jezika na višoj razini - ispit slušanja.

Maturanti mogu odahnuti: 'Slobodan san čovik, mogu šta oću sa životom'

Identitet pristupnika utvrdili su prema vidljivoj identifikacijskoj naljepnici na objavljenoj fotografiji, nakon čega mu je odlukom Centra zbog korištenja nedozvoljenog pomagala, odnosno mobitela, poništen ispit.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju