Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREUZIMANJE DOKUMENATA

Zagrebačka policija objavila važnu obavijest za sve koji čekaju osobne iskaznice i putovnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zagrebačka i u subotu, 6. kolovoza od 7 do 15 sati organizirala je uručenje izrađenih osobnih iskaznica i putovnica.

I ove subote, 6. kolovoza, građani i građanke od 7 do 15 sati u Policijskoj upravi zagrebačkoj mogu preuzeti izrađene osobne iskaznice i putovnice na onoj lokaciji na kojoj su podnijeli zahtjeve: Petrinjska 30, Heinzelova 98, II. policijska postaja Črnomerec i VI. policijska postaja Novi Zagreb.

"Naglašavamo kako se na preuzimanje izrađenih osobnih iskaznica neće čekati kao tijekom radnog tjedna", ističu u policiji.

Potrebno je ponijeti potvrdu o podesenom zahtjevu i staru osobnu iskaznicu/putovnicu (preuzima se osobno na lokaciji na kojoj je podnesen zahtjev).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOKUMENTI Policija izdala važnu obavijest građanima o osobnim iskaznicama i putovnicama

Pročitajte i ovo Osobna iskaznica, ilustracija - 2 Sve na jednom mjestu Trebate izraditi novu osobnu iskaznicu, putovnicu ili vozačku? Donosimo što vam je sve potrebno i možete li to učiniti iz udobnosti vlastitog doma

Je li vaša osobna iskaznica i putovnica izrađena - moguće je provjeriti putem govornog automata na broju 01/4563 602.

Za putovnicu se može provjeriti na govornom automatu: 01/4563 601.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene