Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Foto: Pixsell,Duško Jaramaz

Granični policajcu u Vrgorcu su u utorak zatekli dvojicu mladića dok su zalijevali stabljike kanabisa. Dok su privodili mladiće, jednog policajca napao je pas, zbog čega je morao upotrijebiti vatreno oružje.


U utorak oko 20 sati granični su policajci zatekli 29-godišnjaka i 25-godišnjaka kako zalijevaju stabljike ilegalne biljke Cannabis sativa. Kod njih je pronađeno 20 stabljiki visine između 50 i 100 centimetara, javlja PU splitsko-dalmatinska.

Vezani članci Interventna policija Detalji velike međunarodne akcije u kojoj je ''palo'' šestero Hrvata: Zločinačko udruženje vodio Slovenac, drogu švercali diljem Europe Pas Kastro riječkoj policiji pomogao u zapljeni droge - 3 Riječka policija predstavila novog kolegu: "Kastro je u policiji ono što je Messi u nogometu"

Prilikom postupanja, jednog policajca napao je pas, zbog čega je u obrani policijski službenik pucao iz vatrenog oružja. Životinja je uginula.

Dvojica mladića su privedena, a kod 29-godišnjaka je, osim stabljika, pronađeno i 0,5 grama marihuane. Zbog sumnje da su neovlašeno proizvodili i prodavali drogu,protiv obojice se podnosi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.