Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DESECI TISUĆA KUTIJA CIGARETA

Velik ulov granične policije: Uhvatili švercera koji je prevozio robu vrijednu gotovo 2 milijuna kuna

Zaplijenjene cigarete
Zaplijenjene cigarete DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sporni kamion Sporni kamion Foto: DNEVNIK.hr Zaplijenjene cigarete Zaplijenjene cigarete Foto: DNEVNIK.hr Saša Rebolj Saša Rebolj Foto: DNEVNIK.hr +0 Damir Bogdan Galerija 1/4 >>
Policija Osječko-baranjske županije na graničnom prijelazu Erdut iz Srbije prema Hrvatskoj ulovila je švercera cigaretama. Pao je sa više od 55 000 kutija cigareta vrijednih oko dva milijuna kuna.

Osječko-baranjska policija odradila je sjajan posao uz velik ulov. Na graničnom prijelazu Erdut zaplijenila je više od 55 tisuća kutija cigareta.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..."

Pri ulasku u Hrvatsku, državljanin Srbije (45) pokušao je prokrijumčariti cigarete u vrijednosti od gotovo 2 milijuna kuna. Dobro skrivene cigarete pronađene su prilikom granične kontrole, a krijumčar je uhićen.

„Djelatnici carine protiv počinitelja podnose kaznenu prijavu zbog počinjenja kaznenog djela izbjegavanja carinskog nadzora. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 2 milijuna kuna“, objasnio je načelnik postaje granične policije u Dalju Saša Rebolj.

Predstojnik graničnog carinskog ureda, Damir Bogdan, tvrdi kako su cigarete prošvercane u izvrsno dobro napravljenoj preinaci u poluprikolici.

„Znači s ciljem da se prokrijumčari više od 55 tisuća kutija cigareta koje su namijenjene vjerojatno da li za naše tržište ili negdje dalje, to mi u ovom trenutku ne znamo, to će istražni organi provesti svoje postupke“, zaključio je Bogdan.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene