Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli dva tijela

Lokalni mediji tvrde: Poznat identitet jednog od dvojice muškaraca čija su tijela pronađena u Mrežnici. Iz policije zasad šute

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva muška tijela pronađena su u ponedjeljak u rijeci Mrežnici, kod selu Svojić. Iako se nagađa kako je riječ o migrantima, službena potvrda još nije stigla.

Iz rijeke Mrežnice na području Općine Barilović u ponedjeljak su izvučena tijela dvojice nepoznatih muškaraca. Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kazao je kako se radi na utvrđivanju identiteta stradalih kao i na rasvjetljavanju okolnosti nesreće i utapljanja dvojice muškaraca.

Pročitajte i ovo Strani radnici Prvi put suočeni s time Poznata agencija piše o Hrvatskoj: "Napadaju ih, ismijavaju, optužuju da prijete sigurnosti... a trebat će ih čak 500.000" Slika nije dostupna KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Nova tragedija na granici: Utopile se još dvije osobe u Mrežnici

Inače je taj dio ruta za ilegalne migracije.

Kako pišu lokalni mediji, riječ jest o ilegalnim migrantima te je zasad jednom od njih utvrđen identitet.

Iz PU karlovačke te nam informacije zasad nisu htjeli potvrditi.

Oba su tijela u dosta raspadnutom i neprepoznatljivom stanju, što upućuje na to da se u rijeci nalaze već duže vrijeme, vjerojatno mjesecima. Radio Mrežnica piše i da policija traga za još jednom osobom koja je navodno nestala na istom području.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene