Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Ivo Josipović posjetio je u nedjelju splitsko Hrvatsko narodno kazalište u kojem je obilježeno završavanje jubilarnih 10. Runjićevih večeri. Zabava se preselila u obližnju kavanu, a čak je intervenirala i policija.


Nakon završetka manifestacije u splitskom HNK, proslava se preselila u kavanu 'Amadeus' koja se nalazi u sklopu zgrade ove kulturne ustanove, piše Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Policija, ilustracija 88-godišnjak jurio seoskom cestom 191 km/h, kasnio na cijepljenje: Oduzeli mu vozačku dozvolu i zaplijenili vozilo Njemačka policija, ilustracija Velika akcija njemačke policije: Od jutra upadaju u domove vođa neonacističkih skupina

Na zabavi su, osim predsjednika Ive Josipovića, bili i gradonačelnik Splita, Ivo Baldasar, splitski dogradonačelnik Goran Kovačević te Zrinka Vrabec-Mojzeš, predsjednikova savjetnica za društvene djelatnosti.

VIDEO Otkrivamo: Iza kulisa jubilarnih 10. Runjićevih večeri

No zabava se u jednom trenutku otela kontroli i to vjerojatno zbog preglasne glazbe, pa ju je oko 1 sat u noći omela policija. DJ-evi su upozoreni da moraju stišati glazbu, a sruženje se nastavilo uz zatvorene prozore kavane.

Ipak, u trenuku dolaska policajaca, Josipović nije više bio na partiju, kao ni gradonačelnik Baldasar. Među gostima su ostali samo dogradonačelnik Kovačević te Vrabec-Mojzeš.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook