Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OKONČANA POTRAGA

Kraj drame u Karlovcu: Gospođa koja je šetala psa pronašla crnu gorilu za kojom su mnogi tragali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovčane je na Crnoj promenadi na putu prema Arboretumu jutros dočekala crna gorila. Kasnije je nestala, a potom se u potragu za njom uključila policija. Poslijepodne ju je pronašla građanka koja je šetala psa.

Nakon cjelodnevne potrage za plastičnom gorilom u Karlovcu misterij je riješila gospođa koja je poslijepodne šetala psa. Crnu gorilu pronašla je uz ogradu Studentskog doma u Karlovcu. Gospođa Beketić potom je nazvala supruga koji je kontaktirao restoran Lana te je plastična životinja vraćena na svoju poziciju, javlja Radio Mrežnica.

Jutros je s ograđenog dječjeg igrališta karlovačkog restorana i kafića Lana pored Korane ukradena crna gorila, jedna iz niza kičastih plastičnih životinja postavljenih pored objekta na mjestu nekadašnjega hotela, čija replika još uvijek nije izgrađena, a ovih se dana gradi zid protiv kojega prosvjeduje dobar dio karlovačke javnosti i struke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna najveći pojedinačni donator predsjednice Donator HDZ-a ipak kriv, za gospodarski kriminal dobio uvjetnu kaznu od šest mjeseci
Pročitajte i ovo Dokumenti pronađeni u karlovačkoj crkvi - 1 našli ih tijekom sanacije Pogledajte kako izgledaju dokumenti iz sonde iz 18. stoljeća pronađeni ispod križa karlovačke crkve

Građani su plastičnu crnu gorilu vidjeli na obližnjem šetalištu Crna promenada u četvrtak ujutro, a u potragu za njom uključila se ubrzo i policija nakon prijavljene krađe plastične figure vrijedne oko 6000 kuna i teške više od 20 kilograma.



 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene