Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prizori kao iz akcijskog fILMA

FOTO Interventna policija opkolila kafić i privela vlasnika: Nakon dojave dojurili u pancirkama i kacigama

Privođenje poduzetnika
Privođenje poduzetnika Foto: GlasPodravine.hr
Policija je jutros uhitila Sašu Jakupića, poduzetnika iz Koprivničkog Ivanca, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

U utorak ujutro interventna policija opkolila je kafić na Trgu Eugena Kumičića u Koprivnici kako bi uhitila muškarca.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke

Desetak policajaca rasporedilo se oko kafića, a cijeli prizor bio je šokantan mnogim prolaznicima te je izgledao kao iz nekog akcijskog filma, piše Glas Podravine. 

Privođenje poduzetnika Privođenje poduzetnika (Foto: Glas Podravine)

Uskoro su trojica policajaca, zaštićena pancirkama, izašla iz ugostiteljskog objekta Corner te u lisicama izvela vlasnika Sašu Jakupića.

Privođenje poduzetnika Privođenje poduzetnika Foto: GlasPodravine.hr

Riječ je o poduzetniku iz Koprivničkog Ivanca, a muškarac je uhićen, kako je policija otkrila, zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

No, kako smo doznali, policija je dobila dojavu te nakon toga žurno opremljena pancirkama i kacigama došla na mjesto događaja. S obzirom na opremljenost policije odmah su se pojavile glasine da je u igri bilo oružje. No, policija nam zasad nije htjela ništa potvrditi jer je istraživanje još u tijeku. 

Jakupić je nedavno ušao u najam koprivničkog kafića, a u Koprivničkom Ivancu poznat je po bavljenju stočarstvom. Njegovi sumještani iznenađeni su današnjim uhićenjem.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene