Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugrožavanje života i imovine

Zapalio poslovne prostore: Policija privela muškarca zbog podmetanja požara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija privela je 48-godišnjeg muškarca pod sumnjom da je, ušavši u napuštene poslovne prostorije jednog poduzeća, namjerno izazvao požar u kojem su izgorjele odložene stvari i razni otpad.

Iz policije su u petak priopćili da su kriminalistički istražili 48-godišnjaka i kazneno ga prijavili zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Osumnjičen je da je prije dva dana oko 18.45 sati u zadarskoj Ulici Ante Starčevića ušao u napuštene poslovne prostorije gdje je namjerno u jednoj od njih izazvao požar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna neslužbene informacije Dopisivali su se do kobne večeri: Matej Periš je na putu za Beograd upoznao djevojku?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ulažu u hrvatsku Ryanair najavio ljetni red letenja iz Zagreba: "Uvodimo 13 novih linija, bit će više od 70 letova tjedno"

Također, uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Iz policije ne navode motive osmnjičenog.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene