Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oglasilo se i odvjetništvo

Policija objavila detalje o strašnom činu na Markovu trgu: "Službenik je krenuo prema muškarcu..."

Muškarac se zapalio na Markovu trgu
Muškarac se zapalio na Markovu trgu Foto: Patrik Macek/Pixsell
O tragičnom činu na Trgu svetog Marka u Zagrebu oglasili su se zagrebačka policija i županijsko državno odvjetništvo.

Zagrebačka policija izvijestila je o šokantnom događaju na Markovu trgu, gdje se muškarac polio benzinom i zapalio.

Policija je u 9:37 dobila dojavu da se izvan ograde na južnoj strani Trga svetog Marka osoba zapalila. Policijski službenik koji obavlja poslove osiguranja uočio je mušku osobu kako se polijeva tekućinom te je krenuo prema muškarcu koji se u tom trenutku zapalio.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić - 1 Užas u Zagrebu Umro muškarac koji se zapalio na Markovu trgu

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na Markovu trgu gdje se zapalio muškarac - 3 u tijeku istraga Vlada reagirala na strašan čin zapaljenja: "Svi smo potreseni..."

Policijski službenik odmah je aparatom za gašenje požara počeo gasiti i ubrzo ugasio plamen, a po dolasku Hitne medicinske pomoći, ozlijeđeni muškarac hitno je prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

Prema informacijama liječnika, muškarac je teško ozlijeđen i životno ugrožen. Očevid je u tijeku, a njime rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika.

Županijsko državno odvjetništvo

Dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu rukovodio je očevidom koji je proveden u suradnji s Ekipom za očevide Policijske uprave zagrebačke povodom događaja na Trgu Sv. Marka u Zagrebu.

Prema dosad utvrđenom muškarac (1967.) se polio lakozapaljivom tekućinom i zapalio pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je prevezen u bolnicu.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu u suradnji s nadležnim policijskim službama utvrđuje sve okolnosti i činjenice koje su dovele do ovog događaja.

Pročitajte i ovo Doktorica Štajminger o spaljivanju na Trgu svetog Marka saborska liječnica Doktorica otkrila privatne detalje o muškarcu koji se zapalio pred Vladom: "Vikao je - vrećica, vrećica"

Ako se vi ili netko vama blizak suočavate s određenim psihološkim poteškoćama ili ste u potrazi za pravom odlukom, nemojte se ustručavati pitati za pomoć.

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb: Nazovite na telefon 01-2376-470 od 0 do 24 sata.

Psihološki centar TESA: Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr.

Aktualno Plenković vidno šokiran izišao na Markov trg: Svjedočio strašnim scenama, odmah je nazvao jednog ministra Andrej Plenković na Markovom trgu gdje se zapalio muškarac - 1 Andrej Plenković na Markovom trgu gdje se zapalio muškarac - 1 Foto: Patrik Macek/Pixsell Andrej Plenković na Markovom trgu gdje se zapalio muškarac - 2 Andrej Plenković na Markovom trgu gdje se zapalio muškarac - 2 Foto: Patrik Macek/Pixsell Andrej Plenković na Markovu trgu gdje se zapalio muškarac - 3 Andrej Plenković na Markovu trgu gdje se zapalio muškarac - 3 Foto: Patrik Macek/Pixsell +0 Muškarac se zapalio na Markovu trgu Hrvatska Plenković vidno šokiran izišao na Markov trg: Svjedočio strašnim scenama, odmah je nazvao jednog ministra 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene