Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u tijeku istraga

Vlada reagirala na strašan čin zapaljenja: "Svi smo potreseni..."

Andrej Plenković na Markovu trgu gdje se zapalio muškarac - 3
Andrej Plenković na Markovu trgu gdje se zapalio muškarac - 3 Foto: Patrik Macek/Pixsell
Iz Vlade su komentirali tragični čin zapaljenja na Markovu trgu.

"Svi smo, naravno, potreseni viješću da se čovjek zapalio na Trgu svetog Marka. Policija i sve nadležne službe reagirale su žurno kako bi se unesrećenoj osobi što brže pružila pomoć i ugasila vatra", poručio je glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Dodao je da je predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministri financija i gospodarstva, koji su tada bili na sastanku u Vladi, odmah izišli ispred zgrade Banskih dvora, na mjesto nesreće, kako bi vidjeli što se dogodilo.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na Markovom trgu gdje se zapalio muškarac - 1 Zapalio se muškarac Plenković vidno šokiran izišao na Markov trg: Svjedočio strašnim scenama, odmah je nazvao jednog ministra

Liječnica iz obližnje ordinacije već je pružala prvu pomoć unesrećenome.

Pročitajte i ovo Doktorica Štajminger o spaljivanju na Trgu svetog Marka saborska liječnica Doktorica otkrila privatne detalje o muškarcu koji se zapalio pred Vladom: "Vikao je - vrećica, vrećica"

"U tijeku je kriminalističko istraživanje, nakon čega ćemo imati jasniji pregled svih okolnosti toga tragičnog čina", zaključio je Milić.

Ako se vi ili netko vama blizak suočavate s određenim psihološkim poteškoćama ili ste u potrazi za pravom odlukom, nemojte se ustručavati pitati za pomoć.

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb: Nazovite na telefon 01-2376-470 od 0 do 24 sata.

Psihološki centar TESA: Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr.

Aktualno UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Scene užasa na Markovu trgu Zapalio se muškarac na Markovom trgu Zapalio se muškarac na Markovom trgu Foto: Patrik Macek/Pixsell Zapalio se muškarac na Markovom trgu Zapalio se muškarac na Markovom trgu Foto: Patrik Macek/Pixsell Čovjek se zapalio na Markovu trgu Čovjek se zapalio na Markovu trgu Foto: Patrik Macek/Pixsell Muškarac se zapalio na Markovu trgu Muškarac se zapalio na Markovu trgu Foto: Damjan Tadic/Cropix Muškarac se zapalio na Markovu trgu Muškarac se zapalio na Markovu trgu Foto: Damjan Tadic/Cropix +0 Muškarac se zapalio na Markovu trgu Hrvatska UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Scene užasa na Markovu trgu 1/6 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene