Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija kaže, grad je siguran

Turisti se nakon pucnjave u Dubrovniku ne osjećaju ugroženo: "Dolazim iz Baltimorea. Ovdje se osjećam sigurnije nego kod kuće"

Sara, turistkinja iz Baltimorea (Foto: Dnevnik.hr)
Sara, turistkinja iz Baltimorea (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Srđan, Dubrovnik (Foto: Dnevnik.hr) Srđan, Dubrovnik (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Policija u Dubrovniku nakon napada (Foto: Dnevnik.hr) Policija u Dubrovniku nakon napada (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Dubrovnik (Foto: Dnevnik.hr) Dubrovnik (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Incident u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Incident u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +2 Paula Klaić Saulačić i Ivan Pavličević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/7 >>
Na ulazu u povijesnu jezgru Dubrovnika, u noći na četvrtak dogodila se pucnjava u kojoj je ozlijeđen 28-godišnji mladić. za napad su odgovorna dvojica muškaraca, koja su se prvo verbalno, a onda i fizički potukli s navedenim mladićem, a policija za istima još uvijek intenzivno traga. Iako policija čini sve u svojoj moći da se počinitelje locira i uhiti, ostaje otvoreno pitanje sigurnosti u jednoj od najtraženijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene