Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOD DUBROVNIKA

Opsadno stanje: Policajci naoružani dugim cijevima traže napadače koji su pucali u taksista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samom centru Dubrovnika nešto prije ponoći došlo je do pucnjave.

U noći na četvrtak, oko 00:45 na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja. U pucnjavi je ozlijeđen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Pucnjava u Bijeljini Nema informacija o ozlijeđenima VIDEO Pucnjava u susjedstvu: U dvorište političara bačena eksplozivna naprava

"Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji", priopćeno je iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

U pucnjavi je ispaljeno je više metaka. Neslužbeno doznajemo da je meta napada bio vozač taksija, no da motiv pucnjave nije bio njegov posao.

Po zadnjim informacijama, policajci naoružani dugim cijevima zaustavljaju sva vozila u Novoj Mokošici u potrazi za napadačima.

Zamjenik ravnatelja dubrovačke bolnice prim. Mario Wokaunn kazao je da je ozlijeđeni taksist izvan životne opasnosti. "Radi se o mlađem muškarcu koji je primljen noćas. Ima ozljede na obje noge i operiran je. Zbog ozljeda na kostima to su teške tjelesne ozljede. Izvan je životne opasnosti", kazao je Wokaunn.

U tijeku je potraga za napadačima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene