Dubrovačka policija je na graničnim prijelazima i na području Dubrovnika, Zvekovice, Orebića, Broca i Župe dubrovačke pronašla drogu kod 43 osobe.

Galerija


U proteklom tjednu na području PU dubrovačko-neretvanske 43 osobe zatečene su u posjedu manjih količina marihuane, hašiša, ecstasyja, indijske konoplje, speeda, kokaina, kratoma i tableta koje se nalaze na popisu droga, priopćila je dubrovačka policija.

Vezani članci Policija (Foto/Arhiva: Goran Kovacic/PIXSELL ) Policija kriminalisitički istražuje navodno premlaćivanje s vrijeđanjem po nacionalnoj osnovi u Viškovu Policija (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL) Splitski maloljetnik haračio ulicama: Prijetio turistima nožem i krao im novac

Radi se o 15 hrvatskih i 28 stranih državljana kod kojih je droga najvećim dijelom pronađena prilikom ulazne odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima i na području Dubrovnika, Zvekovice, Orebića, Broca i Župe dubrovačke.

Droga je oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani po Zakonu o suzbijanju droga ili kazneno po Kaznenom zakonu.

Policija je u priopćenju izdvojila dva slučaja zapljene droge kratom koju su policajci pronašli kod dvojice državljana SAD-a prilikom njihova ulaska u Hrvatsku na graničnom prijelazu Zaton Doli.

U prvom je slučaju 135 g kratoma pronađeno kod 27-godišnjaka u nedjelju, 14. srpnja, a u drugom je slučaju, 670 g kratoma pronađeno kod 26-godišnjaka. Državljani SAD-a zaradili su kaznene prijave.

Na ulazu na GP Zaton Doli kod 30-godišnjeg hrvatskog državljanina pronađeno je 25,6 g kokaina. I on je zaradio kaznenu prijavu.

Đoković se jutros nakon svega oglasio na Facebooku: Spomenuo i detalj iz slavlja