Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal

Priveden zbog Sanadera na Facebooku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer u poslijepodnevnim satima četiri policajca su došla u stan dvadesetdvogodišnjeg Dubrovčana Nikše Klečaka s nalogom za pretres zbog navodnog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

Stvarni razlog zbog kojeg je policija upala u Nikšin dom je u stvari Facebook grupa koju je Nikša kreirao još u ožujku ove godine, a koja se zove 'Kladim se da ću naći 5000 facebookera koji ne vole Sanadera!'. Grupa u ovome trenu broji 6.265 članova. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna hipotetska situacija? Pernar nakon što ga je skiperica izbacila s broda: ''Odbijete seksualne nasrtaje debele, muškobanjaste žene s ortodontskim problemima..." Slika nije dostupna Podržava Hitlera Ogorčena skiperica o Pernaru kojeg planira izbaciti s jedrilice: ''On je divlji rasist i sociopat koji voli naciste''

Nakon pretresa stana, policija je izuzela računalo i Nikšu odvela u policijsku postaju na obavijesni razgovor, piše bloger Mračni na svom blogu Pollitika.

'Neki brilijantni um u policiji je tu grupu (ili možda neku drugu, nije da je ova jedina i usamljena) i njezinog vlasnika proglasio prijetnjom prema predsjedniku Vlade (Ivi Sanaderu op.a.), te je naravno učinio sve u svojoj moći da pronađe počinitelja koji se usudio reći da ne voli premijera', tvrdi Mračni na Blog.hr-u.

Nikša, inače šef Formula mladih SDP-a u Dubrovniku, nakon obavijesnog razgovora pušten je kući, a obzirom da nije ispuštao računalo iz ruke, tj. tražio pečačenje računala policija nije imala prilike pregledati ili kopirati sadržaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene