Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima, a na naplati Lučko na izlasku s autoceste prema Zagrebu kolona vozila duga je oko 4,5 km, izvijestio je Hrvatski autoklub.


Na autocesti A2 Zagreb-Macelj na izlazu Trakošćan prema GP Macelj kolona vozila duga je oko 1,5 km, pa se promet povremeno prekida pred tunelom Frukov Krč.

Vezani članci Rušenje kuće koja je stradala u potresu - 1 Više od godinu dana prošlo je od potresa, a srušena tek druga kuća: ''Mučno. Djeca kao da znaju, kao da si ih s lanca pustio. Oslobode se i viču 'doma!''' Policija, ilustracija - 2 Tragedija kod Ivanić-Grada: Radnika (59) pritisnulo teretno vozilo i usmrtilo ga na mjestu

Zbog zapaljenog teretnog vozila vozi se jednim trakom na Jadranskoj magistrali na području Duboka Ljuta između Dubrovnika i Cavtata.

Normaliziran je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac prije izlaza Bobovica u smjeru GP Bregana.

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

>> Bura i prosvjedi usporavaju promet

Ceste zatvorene i zbog prosvjeda

Jak vjetar usporava promet na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića.

Zbog prosvjeda zatvorene su: na autocesti A3 Bregana-Lipovac: ulazak i izlazak na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod),- D5 Virovitica-Terezino Polje u mjestu Lukač,- D7 u Velikoj Kopanici i Čemincu,- D51 u Novoj Gradiški,- D55 Županja-Orašje i županijska cesta ŽC4244 u Lužanima.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: izlazak na Macelju, a ulazak na GP Stara Gradiška, Slavonski Brod, Županja, Klek i Metković (na oba prijelaza čekanje do 15 minuta). U oba smjera promet je pojačan na GP Karasovići (čekanja ulazak do 20 minuta, izlazak do 90 minuta).

Trajekti plove prema plovidbenom redu. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook