Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve na cestama

Krećete li na put, evo na kojim dionicama trebate posebno PAZITI

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima, a na naplati Lučko na izlasku s autoceste prema Zagrebu kolona vozila duga je oko 4,5 km, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj na izlazu Trakošćan prema GP Macelj kolona vozila duga je oko 1,5 km, pa se promet povremeno prekida pred tunelom Frukov Krč.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozači, oprez Pazite kojim putem idete: U širem centru Zagreba počeli radovi na tri važne ulice Ilustracija provjerite obilazne pravce Najavljeni radovi na jednoj od prometnijih zagrebačkih prometnica: "Imajte strpljenja i razumijevanja"

Zbog zapaljenog teretnog vozila vozi se jednim trakom na Jadranskoj magistrali na području Duboka Ljuta između Dubrovnika i Cavtata.

Normaliziran je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac prije izlaza Bobovica u smjeru GP Bregana.

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

>> Bura i prosvjedi usporavaju promet

Ceste zatvorene i zbog prosvjeda

Jak vjetar usporava promet na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića.

Zbog prosvjeda zatvorene su: na autocesti A3 Bregana-Lipovac: ulazak i izlazak na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod),- D5 Virovitica-Terezino Polje u mjestu Lukač,- D7 u Velikoj Kopanici i Čemincu,- D51 u Novoj Gradiški,- D55 Županja-Orašje i županijska cesta ŽC4244 u Lužanima.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: izlazak na Macelju, a ulazak na GP Stara Gradiška, Slavonski Brod, Županja, Klek i Metković (na oba prijelaza čekanje do 15 minuta). U oba smjera promet je pojačan na GP Karasovići (čekanja ulazak do 20 minuta, izlazak do 90 minuta).

Trajekti plove prema plovidbenom redu. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene