Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Zdravo Marijo"

Pogledajte snimku: Zdravko Mamić u Međugorju predvodio molitvu

Molitva u Međugorju (Foto: Facebook)
Molitva u Međugorju (Foto: Facebook) Facebook
Aktualno Galerija +0 Molitva u Međugorju (Foto: Facebook) Galerija 1/1 >>
Nezavisni gradski vijećnik Splita Martin Pauk na Facebooku je objavio snimku molitve iz Međugorja koju predvodi Zdravko Mamić.

Pauk nam je potvrdio autentičnost snimke koja je nastala u subotu, a na kojoj se čuje kako Mamić pred okupljenim mnoštvom moli "Zdravo Marijo".

Pročitajte i ovo Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac" Zdravko Mamić Ekskluzivno Zdravko Mamić za Dnevnik Nove TV poručio: "Mene je Bog odabrao da budem sretan i poslao me u Međugorje"

Podsjetimo, Mamić je uoči presude u Zagrebu kojom je nepravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama pobjegao u Bosnu i Hercegovinu i ondje dobio utočište na temelju činjenice da uz hrvatsko ima i bosanskoheregovačko državljanstvo.

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine ocjenjuje da nema uvjeta za izručenje Zdravka Mamića Hrvatskoj i takvo mišljenje proslijeđeno je Sudu BiH, koji treba donijeti konačnu odluku o takvom zahtjevu hrvatskog pravosuđa, objavio je u srijedu sarajevski list Dnevni avaz.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene