Nezavisni gradski vijećnik Splita Martin Pauk na Facebooku je objavio snimku molitve iz Međugorja koju predvodi Zdravko Mamić.

Galerija


Pauk nam je potvrdio autentičnost snimke koja je nastala u subotu, a na kojoj se čuje kako Mamić pred okupljenim mnoštvom moli "Zdravo Marijo".

Vezani članci Zdravko Mamić u Međugorju (Foto: Pixsell,Armin Durgut) - 5 Ne brine ga tjeralica ni izručenje? Mamić se u opuštenu izdanju vozi i šeta Međugorjem Zdravko Mamić u Međugorju (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ako ne vjerujete Mamiću, vjerujte svojim očima: Objavljene fotografije kako se šeće Međugorjem

Podsjetimo, Mamić je uoči presude u Zagrebu kojom je nepravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama pobjegao u Bosnu i Hercegovinu i ondje dobio utočište na temelju činjenice da uz hrvatsko ima i bosanskoheregovačko državljanstvo.

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine ocjenjuje da nema uvjeta za izručenje Zdravka Mamića Hrvatskoj i takvo mišljenje proslijeđeno je Sudu BiH, koji treba donijeti konačnu odluku o takvom zahtjevu hrvatskog pravosuđa, objavio je u srijedu sarajevski list Dnevni avaz.