Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u moru

Pogledajte novu snimku napada na Mamića, kako je dobio udarac s leđa iz sve snage

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko Mamić je u trenutku napada stajao na rivi uz nekoliko prijatelja s kojima je na Brač došao proslaviti šezdeseti rođendan brata Stojana.

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić (57) napadnut je u srijedu u Bolu na Braču. Na njega je iznenada nasrnuo mladić (22) čiji identitet policija još uvijek nije objavila, a zasad nije poznato ni što je bio motiv.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Kako bilo, snimke s nadzornih kamera su javnosti otkrile da se napadač u večernjim satima prikrao Mamiću s leđa te ga udario iz sve snage šakom u glavu nakon čega je Dinamov savjetnik završio u moru.

Mamić je u trenutku napada stajao na rivi uz nekoliko prijatelja s kojima je na Brač došao proslaviti šezdeseti rođendan brata Stojana.

GNK Dinamo je u međuvremenu izdao priopćenje u kojem je osudio incident. Možete ga pročitati u cijelosti na našem portalu Gol.hr.

Dodajmo tome da je splitski Prekršajni sud u četvrtak 22-godišnjem Bračaninu zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnom mjestu izrekao mjeru opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s Mamićem.

Pušten je na slobodu, a policija je sudu predložila istražni zatvor. Odluku o tome Prekršajni bi sud trebao donijeti u roku od 30 dana.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene