Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije spavao

Pogledajte dramatičnu snimku gašenja požara iznad Solina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je na području Solina i Omiša buknulo desetak požara, a snimke koje donosimo svjedoče o koliko opasnom požaru se radilo.

Stanovnici okolnih zaselaka i mještani tijekom noći nisu oka sklopili u strahu od vatrene stihije, s kojom su se vatrogasci nosili i uz same rubove kuća.

Pročitajte i ovo Roko Rade Pešić Omiš zavijen u crno Škola i prijatelji opraštaju se od poginulog 19-godišnjaka: "Dragi naš Rade, izmjenjuju se krik i muk..." U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo

>> Požar kod Solina uzrokovao opušak bačen iz automobila?

Čitave noći preko stotinu vatrogasaca i 35 vatrogasnih vozila krajnjim je naporima obuzdavalo požare, koje je olujna bura širila na sve strane, prijeteći i naseljenom području.

Dramatična snimka koju možete vidjeti zorno pokazuje da se radilo o iznimno velikom požaru, koji i u ovim trenucima još nije stavljen pod kontrolu. Vatrogascima su, gdje su mogli, u gašenju pomagali i sami mještani.

Zapovjednik JVP-a Split, Felicio Parčina, pohvalio je mještane kako su bili uzorni te kako nisu paničarili, već su dosljedno slijedili upute vatrogasaca pa nije bilo niti ozlijeđenih. Pogledajte kako je to izgledalo na našoj dramatičnoj snimci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene