Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svim srednjim školama u Šibensko-kninskoj županiji u kojima zbog nevremena dva dana nije bilo nastave sutra će biti nastave, priopćio je Ured župana.


Nastava će se održati i u osnovnim školama u Murteru, Tisnu, Pirovcu, Vodicama, Primoštenu, Rogoznici i u Kistanjama. 'Zbog djelomice zaleđenih cesta u zaleđu Županije te radi sigurnosti učenika, nastave sutra neće biti u osnovnim školama u Kninu, Drnišu, Čistoj Velikoj, Skradinu i Unešiću', stoji u priopćenju.

Vezani članci Potres, ilustracija Šibenik se opet trese: Čula se tutnjava, građani uznemireni - "Zatutnjilo u Ražinama", "Grebaštica, dobro zadrmalo" Istraživanje kvalitete nastave za vrijeme pandemije - 5 Kako je korona-nastava utjecala na učenike, nastavnike, ali i roditelje? Učenici iz Osijeka došli su do zanimljivih zaključaka

Nastava u osnovnim školama na šibenskome gradskom području, po odluci Aktiva ravnatelja, donesenoj jučer uz potporu Upravnog odjela za društvene djelatnosti, odgođena je do ponedjeljka, 23. veljače. Propuštena nastava bit će nadoknađena do kraja školske godine.