Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šibensko-kninska županija

Počela nastava u srednjim školama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U svim srednjim školama u Šibensko-kninskoj županiji u kojima zbog nevremena dva dana nije bilo nastave sutra će biti nastave, priopćio je Ured župana.

Nastava će se održati i u osnovnim školama u Murteru, Tisnu, Pirovcu, Vodicama, Primoštenu, Rogoznici i u Kistanjama. 'Zbog djelomice zaleđenih cesta u zaleđu Županije te radi sigurnosti učenika, nastave sutra neće biti u osnovnim školama u Kninu, Drnišu, Čistoj Velikoj, Skradinu i Unešiću', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Nastava u osnovnim školama na šibenskome gradskom području, po odluci Aktiva ravnatelja, donesenoj jučer uz potporu Upravnog odjela za društvene djelatnosti, odgođena je do ponedjeljka, 23. veljače. Propuštena nastava bit će nadoknađena do kraja školske godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene