Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I Zagrepčane osvježio pljusak

Olujno nevrijeme izazvalo potop i zatvorilo Malu Kapelu, u Istri pala tuča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neke su dijelove zemlje osvježili pljuskovi, no na nekim je područjima bilo i tuče.

Olujno nevrijeme popraćeno tučom danas je na sjevernom ulazu u tunel Mala Kapela izazvalo potop. Promet je bio prekinut na petnaestak minuta.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana

Pljusak je rashladio i dio Istre u kojoj je na nekim mjestima temperatura pala i za desetak stupnjeva, a na nekim je mjestima pala i tuča, no prema prvim informacijama, nema većih šteta.

Mnogi su Zagrepčani, također, jedva dočekali kišu. Na širem gradskom području pao je pljusak koji u nekim dijelovima grada još uvijek traje.

Iako je mnoge možda i iznenadila današnja kiša, ona nam ipak donosi toliko željeno osvježenje.

Ukoliko je kiša iznenadila i vas, te ako je na nekim mjestima uzrokovala probleme, pošaljite nam svoje fotografije na moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene