Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer nema brige

Plenković odgovorio Mislavu Bagi na pitanje je li mu pozicija u HDZ-u poljuljana: "Ma nije, ne ljuljam se baš nešto"

Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Nakon brojnih sastanaka s koalicijskim partnerima tijekom dana, premijer Plenković se sastao i s članovima HDZ-a na sjednici kluba zastupnika stranke.

Premijer Andrej Plenković je najavio da će pitanje novog ministra gospodarstva biti riješeno sljedeći tjedan, kada će se raspraviti o nasljedniku Martine Dalić. Uvjerava da situacija nije dramatična. Odgovorio je na nagađanja da mu je pozicija poljuljana.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

Reporter Dnevnika Nove TV Mislav Bago premijeru je postavio i niz pitanja nakon sastanka kluba zastupnika HDZ-a u Saboru.

"Moja pozicija unutar HDZ-a mislim da je dosta dobra", poručio je odmah Plenković.

Na pitanje je mu pozicija poljuljana i je li čuo izjavu Milijana Brkića, premijer odgovara ležerno.

"Ma nije, ne ljuljam se baš nešto. Ma ne, bio je danas sa mnom, dapače podržava, kohezija, jedinstvo, najsnažniji kada treba ćemo biti", kaže.

Na pitanje smatra li da je ostavkom Martine Dalić politička kriza završila ili je li možda on slijedeći na redu, premijer pokazuje spremnost na nove političke ofenzive protiv njega i Vlade.

"Gledajte, u ovoj političkoj utakmici i više je nego jasno da će uslijediti dodatni udari kako b i se spriječila nagodba, to je cilj, jedne skupine, a drugi cilj je politički cilj, destabiliziranja vlade, ali dobro to je sport koji igramo od nultoga trenutka", istaknuo je Plenković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene