Zoran Milanović i Andrej Plenković
Zoran Milanović i Andrej Plenković Foto: Pixsell

''Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću!'', komentirao je HDZ na Facebooku najnovije izjave predsjednika Zorana Milanovića.


''Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti i nakon što je propala njegova 'slavna' inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas 'prekaljeni ratnik' nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o HDZ-u i predsjedniku Andreju Plenkoviću. I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta - Miri Bulju'', poručio je HDZ na svojoj stranici na Facebooku.

Vezani članci Ulaz u sjedište HDZ-a Oglasio se HDZ: ''Grbin i Ahmetović kao trbuhozborci na daljinski upravljač ponavljaju Milanovićevo političko divljaštvo'' Andrej Plenković Plenković odgovorio Milanoviću: "Teško da može doći do našeg opoziva, a on je pravno poražen i politički ponižen"

Dodaju da se po običaju Milanović ponaša kao iskompleksirani luzer koji je opsjednut Plenkovićem još od poraza 2016. godine.

'''Prekaljeni ratnik' koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce i koji svakodnevno krši zakone - posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu'', oštro poručuju Milanoviću, koji je danas iz Sinja oštro odgovorio Plenkoviću.

''Sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja kaznenih djela. Milanovića to čudi, možda i zato što pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio.
Činjenica da u mandatu ove Vlade pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno najviše muči Milanovića. Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi - da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa. Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže'', zaključuju u objavi.