Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sve je krenulo kada je jedan od okupljenih novinara Sanaderu rekao da je novac ukraden u njegovom premijerskom mandatu.


Novac je ukraden u vašem premijerskom mandatu, poručio je Sanaderu nakon izlaska iz zatvora jedan od okupljenih novinara, na što je bivši premijer uzvratio pitanjem 'Tko je to dokazao?'.

Vezani članci Slika nije dostupna Tko je čovjek koji se popeo na krov automobila u kojem je bio Sanader? Slika nije dostupna Ivo Sanader može na slobodu čim plati jamčevinu od 12,4 milijuna kuna

'U odluci Ustavnog suda piše da postoji osnovana sumnja da ste krivi za slučaj Fimi Media', uzvratio je novinar. 'Vi ste sad maloprije rekli da je novac ukraden, tko je to dokazao', ponovio je Sander svoje pitanje.

Ivo Sanader izašao iz zatvora: 'Politiku neću komentirati, politikom se više ne bavim. Ona je završena stvar'

'Dokazali su sudovi', rekao je novinar.

'Ne, niti jedan', odgovorio je Sanader, a u raspravu se uključio i njegov odvjetnik Čedo Prodanović koji je rekao da su 'osnovana sumnja i krivnja kilometrima daleko'. Objašnjavati je počela i odvjetnica Jadranka Sloković, nakon čega je novinar poručio 'pustite da Sanader govori'.

'Ćaća nemoj zaboravit dicu svoju' - 'Pratit ću vas na Fejsu'

'Zašto bih ja govorio, ja sam vas pitao jeste dokazali to, tko je to dokazao', rekao je Sanader. Odvjetnik Prodanović ubacio se opet kratko rekavši da moraju pitati nešto što imaju pojma i da pitaju bezveze.

'Promašeno totalno', poručio je Prodanović. A kako je cijela situacija izgledala pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook