Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješna akcija

Petrinja ujedinjena: Svi žele pomoći Marku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Humanitarna prodaja kolača koje su ispekli Petrinjci za petogodišnjeg Marka Miškovića, koji boluje od rijetke anomalije mokraćnog sustava, bila je i više nego uspješna.

Marko boluje od rijetke anomalije mokraćnog sustava, a kako u Hrvatskoj nema stručnjaka s potrebnim iskustvom, dječak na liječenje mora u Beograd, a ono će stajati 4.500 eura. Kako bi se prikupio novac, organizirana je i humanitarna akcija.

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Ivan Janković, gradonačelnik Gline - 3 ZA NEKE GRAĐANE BANIJE Gradonačelnik Gline nakon odluke o ukidanju obroka: ''Nitko neće ostati gladan. Moramo biti obzirni prema državnim sredstvima''

'Korak u život' zakoračio po šesti put: Evo kako možet pomoći!

'Ovo nije samo financijska kategorija za Petrinjce, nego i ljudska. Nadam se da ćemo na ovom zadatku biti jedinstveni i pomoći našem Marku', kazao je Darinko Dumbović, gradonačelnik Petrinje.

Grad je donirao 5.000 kuna za troškove liječenja, a uskoro će svoj prilog dati i gospodarski subjekti. Tijekom cijelog prosinca organizirat će se akcije za pomoć Marku, a operacija je krajem siječnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene