Intervencija na vrelovodu, ilustracija (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)
Intervencija na vrelovodu, ilustracija (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Zbog sanacije puknuća magistralnih vrelovoda u šahtu na Trgu Ivana Meštrovića i u Vatikanskoj ulici, u novozagrebačkim naseljima Utrine, Travno, Dugave, Sloboština i Jakuševec u utorak je privremeno obustavljena isporuka toplinske energije, a ponovna isporuka očekuje se 12. rujna.


Navedenim novozagrebačkim naseljima isporuka toplinske energije obustavljena je danas u 20 sati, a ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se 12. rujna u jutarnjim satima, priopćilo je HEP-Toplinarstvo.

Vezani članci Slavina (Foto: Getty Images) Velik dio Zagreba bez tople vode: Traži se gdje je puknuo vrelovod, nakon Novog Zagreba problemi i u zapadnom dijelu grada Umivaonik, ilustracija Zapad Zagreba od danas opet bez tople vode: "Mi obično u veš-mašini grijemo vodu i tako se peremo..."

Iz te tvrtke ističu kako njihovi radnici ulažu maksimalne napore da se puknuća magistralnih vrelovoda u što kraćem roku saniraju i da se uspostavi kontinuirana isporuka toplinske energije krajnjim kupcima u Novom Zagrebu.