Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi sukobi

Pet mrtvih i više od 300 uhićenih u Teheranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet osoba poginulo je u sukobima između protivnika iranskog predsjednika i snaga reda koje su uhitile više od 300 osoba, rekao je zamjenik šefa iranske policije Ahmad Reza Radan.

On je implicitno demantirao da su smrtni slučajevi povezani s represijom snaga reda. Jedna žrtva je poginula pri padu s mosta, dvije u automobilskoj nesreći, a jedna je ubijena vatrenim oružjem, rekao je Radan na televiziji.

Pročitajte i ovo Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Šef policije Teherana rekao je da je više od 300 ljudi uhićeno tijekom nedjeljnih prosvjeda. Prema podacima nekoliko internetskih stranica oporbe, snage reda su ubile najmanje pet ljudi, od kojih nekoliko vatrenim oružjem. Među žrtvama je nećak šefa oporbe Mira Hoseina Musavija, koji je ubijen vatrenim oružjem.

>> Ubijeni prosvjednici u protuvladinim prosvjedima u Teheranu

Prije objave smrti Musavijeva nećaka, šef policije Teherana je demantirao smrt prosvjednika i tvrdio da policija nije koristila vatreno oružje. Prosvjedi su se u nedjelju odvijali u velikoj aveniji gdje su se u lipnju održavale manifestacije protiv predsjednika Ahmadinedžada. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene