Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

O promjenama poslovnika

Pernar najavio novi neposluh u Saboru: "Mene se ne može tako lako ušutkati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnici Živog zida i SNAGA-e protive se najavljenim izmjenama saborskog poslovnika kojima se planiraju ograničiti stanke i replike u saborskoj raspravi.

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na konferenciji za medije poručio je kako smatra da je izmjene naručio premijer Andrej Plenković.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Ilustracija Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja o govoru Andreja Plenkovića: "To je bilo glumljeno samopouzdanje, to je daleko od trijumfa i proslave"

"On je u političkom smislu odrastao pod staklenim zvonom i neugodno mu je kad mu se replicira ili oponira", kaže Sinčić.

Branimir Bunjac (SNAGA) ustvrdio je pak kako se izmjenama poslovnika saborska rasprava želi svesti na Twitter formu.

Ivan Pernar najavljuje novi neposluh u Saboru.

"Posezat ću za drugim metodama da kažem svoje mišljenje. Jedna od njih je i ona kada su me nosili iz Sabora po direktivi Željka Reinera. Neka ne misle Reiner i njegovi jataci da će me moći ušutkati", rekao je Pernar i dodao da se osoba koja ima toliko pratitelja na Facebooku ne može tako lako ušutkati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene