Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

57-godišnji Hall Klaud Jurgen , njemački je pedofil koji je jučer deportiran u Njemačku nakon što je u kampu 'Ježevac' na Krku, gdje godinama ljetuje i radi kao odgajatelj, spolno zlostavljao 14-godišnjeg štićenika doma.


Pedofila su policajci razotkrili nakon što su spazili grupu dječaka koja nogama i rukama udara muškarca. Večernji list piše kako je Jurgen jednog dječaka pokušao nagovoriti da ga spolno zadovolji, nas što je dječak vrišteći i u suzama pobjegao i sve ispričao prijatelju. Nakon toga dječaci su napali pedofila.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Stravično ubojstvo žene na Krku: Nitko je nije vidio danima, ali susjedima je jedan detalj bio alarmantan Spasilački helikopter, ilustracija Strašna tragedija u Austriji: Obitelj se otrovala ugljikovim monoksidom, preminuli dječaci od dvije i pet godina

Odgajatelji doma za zlostavljanu u zapostavljenu djecu su u šoku i ne mogu vjerovati da je kod njih godinu dana pedofil radio kao odgajatelj. Hall Klaud Jurgen je uhićen, dobio je prekršajnu prijavu i izgon iz zemlje, navodi Večernji list.