Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na sajamskom prostoru u Gudovcu sve do nedjelje trajat će tradicionalna šumarska manifestacija koja je ove godine okupila 19 natjecateljskih ekipa iz svih podružnica uprava šuma diljem Hrvatske.


'Iako neki misle da bi ono što nam je Bogom dano trebalo privatizirati ja im s ovog mjesta jasno poručujem da ni Hrvatske vode, a ni Hrvatske šume Vlada RH neće privatizirati i to moraju svi za svagda znati', poručio je među ostalim potpredsjednik Vlade Božidar Pankretić otvarajući u Gudovcu pokraj Bjelovara Dane hrvatskog šumarstva.

Vezani članci Branko Bačić Bačić odbrusio Milanoviću: "I tada sam mu odgovorio, kao i sada, da nisam urar, niti poput njega, procjenitelj vrijednosti satova" Krunoslav Jakupčić Osumnjičeni direktor Hrvatskih šuma: "Nije bilo nikakvog reketa. Cijeli život živim sa šumama, šume su moj život"

Na sajamskom prostoru u Gudovcu sve do nedjelje trajat će tradicionalna šumarska manifestacija koja je ove godine okupila 19 natjecateljskih ekipa iz svih podružnica uprava šuma diljem Hrvatske. Prijavljeno je ukupno 65 natjecatelja koji će snage odmjeriti u šest disciplina, a najboljima će osim odličja i vrijednih priznanja pripasti čast da boje Hrvatske brane na svjetskom natjecanju šumarskih radnika sjekača koje se održava iduće godine u Bjelorusiji.

Domaćin ovogodišnjih Dana hrvatskog šumarstva je Uprava šuma podružnice Bjelovar kojoj je to već drugo domaćinstvo od osamostaljenja Hrvatske. I ove godine vrijedni domaćini su se potrudili da gostima prirede bogat program kako bi se u Bjelovaru osjećali što ugodnije te svojim kućama odnijeli što ljepše dojmove. (Agencija VLM)