Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sitna pukotina na plinospremi iznad Marine Veruda koja je nastala prije dva dana, danas se oko 15 sati proširila i izazvala istjecanje vode iz plinospreme, kazao je danas direktor Plinare Pula Dean Kocijančić.


Panika je na prvi mah izazvana od strane građana toga dijela Pule koji su zbog manjeg miješanja vode i plina mislili da istječe plin. Opasnosti, međutim, nema, ističe Kocijančić i trenutno se radi na sanaciji pukotine.

Vezani članci Bojler, ilustracija - 2 Djevojčica iz Sesveta otrovala se plinom jer su ova dva uređaja bila upaljena istovremeno, a prozori i vrata zatvoreni Prvi puta ove godine u pulsku Zračnu luku sletjela i avio kompanija Air Serbia - 3 Nakon dvije godine stanke u Pulu sletio zrakoplov iz Beograda, a uskoro se vraćaju i druge aviokompanije

Iz Stožera za zaštitu i spašavanje grada Pule obavještavaju građane da zbog potrebe hitne sanacije plinospreme postoji mogućnost poteškoća u opskrbi gradskim plinom. Umoljavaju se svi potrošači da potrošnju gradskog plina svedu na minimum do okončanja sanacije navedene plinospreme, stoji u priopćenju pulskog Stožera za zaštitu i spašavanje. Po dojavi o pukotini na spremniku na teren su, iz sigurnosnih razloga izašli pulski vatrogasci i djelatnici policije radi osiguranja područje. Inače, dotrajala plinosprema u funkciji je od 1912. godine, kazao je Kocijančić.