Zbog krijumčarenja gotovo pola tone marihuane, vrijedne i do sedam milijuna kuna, pronađene u kombiju kod Kraljevca na Sutli policija je uhitila 29-godišnjeg državljanina BiH i 41-godišnjeg državljanina Slovenije.

Galerija


Policija je uhvatila dvojicu dilera u kombiju u naselju Radakovo, na području općine Kraljevec na Sutli.

Vezani članci Zagreb: Tijekom noći izgorio BMW - 5 Na Medveščaku u noći izgorio BMW: Policija istražuje požar Pronađen laboratorij za uzgoj marihuane kod Opatije Pao "ratar" kod Opatije: Krao struju i u obiteljskoj kući uzgajao marihuanu

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 29-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine i 41-godišnjim državljaninom Slovenije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, javila je policija.

Sumnja se da su zajedno nabavili veću količinu marihuane. Drogu su prevozili kombijem, a na području općine Kraljevec na Sutli, u mjestu Radakovo zatekli su ih policajci.

Obavljena je pretraga kombija, a u njemu je pronađena marihuana ukupne težine 481 kilogram, upakirana u veći broj zasebnih paketa. Ukupna vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na pet do sedam milijuna kuna.

29-godišnjak i 41-godišnjak privedeni su uz kaznenu prijavu.