Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"bez vas to ne bi uspjelo"

Pacijentica koja je razotkrila ortopeda iz KB-a Dubrava pisala Provjerenom: "Hvala što ste prepoznali svu težinu moje priče"

Ilustracija, KB Dubrava (Foto: Dnevnik.hr)
Ilustracija, KB Dubrava (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Pacijentica Lana Tovarlaža Žugec, koja je razotkrila skandalozno ponašanje liječnika iz KB-a Dubrava, pismom je zahvalila emisiji Provjereno i novinaru Ivanu Čorkalu što su istražili i objavili njezinu priču.

Lana Tovarlaža Žugec, žena koja za emisiju Provjereno svjedočila o sramotnom ponašanju ortopeda iz KB-a Dubrava, nakon čega je krenula lavina reakcija, a ortopedu je u konačnici otkazan ugovor o radu, uputila je pismo zahvale redakciji Provjerenog

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

"Poštovana redakcijo Provjerenog, želim vam ovim putem zahvaliti što ste prepoznali svu težinu moje priče, odlučili je istražiti i objaviti", napisala je, među ostalim, Tovarlaža Žugec, koja je posebno zahvalila novinaru Ivanu Čorkalu što ju je ohrabrio da iziđe u javnost.

"Iako je još dug put do konačne pobjede (dobivena je samo bitka, ali ne i rat), već ovaj početak kraja je velika stvar, a to mi bez vas nikako ne bi uspjelo. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu, ali (u isto vrijeme) i što manje ovakvih tužnih priča", napisala je Tovarlaža Žugec u pismu zahvale emisiji Provjereno.

Nakon priloga u Provjerenom javilo se još nekoliko pacijenata koji su imali slične pritužbe na ortopeda. Samo tjedan dana nakon priloga liječnik je dobio otkaz, a protiv njega je najavljen i disciplinski postupak pred Hrvatskom liječničkom komorom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene