Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otkrivene je sadržaj ruksaka pronađenog uz tijelo Meksikanke Selene Graciano Macedo ubijene krajem kolovoza na Marjanu.


Uz već poznatu kopiju Milanova dresa, u ruksaku se nalazio dobro naoštren kuhinjski nož, pokojničin fotoaparat, radne rukavice i tri okrugla sendviča. Do sada je bila nepoznata činjenica da je u ruksaku bio i ručnik natopljen krvlju i pamučna majica kratkih rukava, piše Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Novakovec: Policijski očevid u kući u kojoj je pronađeno tijelo žene Policija traži ubojicu: Na tijelu žene (77) iz Novakovca pronađene višestruke ozljede Očevid nakon ubojstva u Piškorovcu Ubojstvo u Piškorovcu: Muškarca terete za teško ubojstvo, ženu izbo pred očima djece

>> Privedeni nemaju veze s ubojstvom Meksikanke: 'Ubojica nije iz Srbije'

Dva detalja istražitelje upućuju na pretpostavku da ubojica nije iz Splita. naime, sva tri sendviča napravljena su od različitih vrsta peciva kakvih nema u splitskim trgovinama, što govori da su možda napravljeni u nekom hotelu ili hostelu gdje su uzeti sa švedskog stola.

Drugi detalj je ručnik kakav se, tvrde istražitelji, često može naći u hostelima i hotelima. No, činjenica da je Meksikankino tijelo bilo dobro sakriveno, govori da je ubojica na Marjanu boravio i prije.

Podsjetimo, nestanak meksikanke prijavljen je 22. kolovoza. Nakon opsežne potrage koja je trajala četiri dana, i u koju je bila uključena policija, HGSS i psi tragači, na Marjanu pola metra ispod zemlje pronađeno tijelo nesretne 31-godišnjakinje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook