Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolumna glavne urednice

Otkrit ću vam zašto DNEVNIK.hr postiže tako dobre rezultate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom 10. rođendana DNEVNIK.hr-a donosimo kolumnu glavne urednice portala Darije Livaić .

Moja mama jedina je žena taksist u Korčuli. I tako je više od 11 godina, otkako je tata iznenada preminuo, a mama ostala sama s nas troje djece. Ne, ovo nije neka tužna kolumna, već sretna, motivirajuća i puna zahvalnosti, jer biti na čelu pobjedničkog tima DNEVNIK.hr-a moj je veliki ponos, a u moj rad utkani su upravo njezini savjeti.

Ona me naučila da u svakom poslu moram dati najbolje od sebe, da se ne uzrujavam oko stvari na koje ne mogu utjecati, da budem ljubazna prema ljudima koje susrećem, da ne gubim vrijeme na tračeve, da ulažem u svoje znanje i učim od pametnijih i iskusnijih.

Upravo su ovi savjeti temeljna načela na kojima se trudim surađivati sa svojim timom na DNEVNIK.hr-u. Fantastična je stvar biti okružen ljudima koji u određenim područjima znaju više od mene jer zahvaljujući i tome, na kraju kao glavna urednica donosim još bolje odluke.

Urednica Dina Šiljeg zahvaljujući golemom iskustvu uvijek primiri moju brzopletost, Daniela Delale Nađ je pozitivni duh redakcije koji nas podsjeća koliko je važan životni balans, Nevenka Cuglin je najveći borac i iskusna novinarka od koje puno učim, Branimir Vorša  ima vanjsku politiku i znanost u malom prstu, Sonja Dasović Miočev je najpedantniji i najglasniji član tima, Tea Vučkić  ima najbritkije i najsmješnije komentare na raznorazna društvena zbivanja ali nikako da je nagovorim da krene s pisanjem komentara, Ivana Domitrović me uvijek iznova inspirira svojim entuzijazmom, Mateja Gajnik direktnošću, upornošću i organizacijom, a Maja Blažević skromnošću i briljantnim pristupom poslu. Goran Kosijer divno piše tekstove, a Goran Vujasin je maher na društvenim mrežama. Ines Ibrišević mi redovito uljepša dan osmijehom i veselim pristupom životu, Lea Koren pristojnošću i lijepim tekstovima, Dorijan Elezović mirnoćom, a moja otočanka Barbara Marinović najsimpatičnijim naglaskom koji me svaki put podsjeti na Korčulu.

Upravo zahvaljujući ovim pojedincima DNEVNIK.hr posljednjih mjeseci ruši sve rekorde.

Za naš uspjeh velikim su dijelom zaslužni i naši najbolji sportski novinari s GOL.hr-a: Ivan Šimac, Ivica Medo, Neven Rihtar, Marko Čeko i Vid Horvat. Odlične putopise i članke o gastronomiji donosi nam Srđan Brajković sa svojim timom na punkufer.hr, a sadržaj za najčitaniji ženski portal u Hrvatskoj, zadovoljna.hr, stvaraju Tihana Korać, Snježana Levar, Kristina Bosno i Daniela Šimrak. Iza naših vrhunskih rezultata je i odlična ekipa Digitalnog marketinga, IT-ja, analitike, prodaje, PR-a i svi naši kolege reporteri iz Dnevnika Nove TV koji su nam prava riznica iskustva, savjeta i informacija.

Rezultat našeg zajedništva i znanja je činjenica da je DNEVNIK.hr danas 3. najčitaniji news portal u Hrvatskoj.

A sada će i jedna snažna i poduzetna žena s otoka znati da je barem malo pomogla u stvaranju jedne uspješne priče. Nadam se da i vi u svom životu imate jednu takvu osobu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene