Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Croatia Airlinesu očekuju da će promet na dan štrajka biti djelomično poremećen, a objavili su i popis otkazanih letova. Za putnike je otvoren besplatni info telefon 0800 7777.


Na internetskoj strranici  www.croatiaairlines.hr objavljen je  popis otkazanih letova Croatia Airlinesa, zbog najavljenog štrajka pilota i stjuardesa te domaće aviokompanije. Zasad su otkazana ukupno 23 leta.

Vezani članci Ministar zdravstva Milan Kujundžić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Zagrebački liječnici podržali eventualni štrajk: "Dogovoreno povećanje plaća su mrvice sa stola" Croatia Airlines (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Nakon zabrane štrajka sindikat Croatia Airlinesa upozorava: Ovakva odluka opasna je za sve radnike u Hrvatskoj!

Svi putnici koji su rezervirali i kupili kartu za neki od letova u vrijeme štrajka moći će je zamijeniti bez nadoplate ili zatražiti povrat novca.

>>Štrajk u Croatia Airlinesu počinje sutra, a kraj mu je - neizvjestan

Usprkos najavljenom štrajku zaposlenika CA, u toj aviokompaniji ne očekuju veće poremećaje u prometu, putnike će prevoziti partnerskim aviokompanijama ili iznajmljenim zrakoplovima. Putnicima i korisnicima usluga na raspolaganju je besplatni telefon 0800 7777 za pozive iz Hrvatske, te telefoni Kontakt -centra (+385 – 1) 6676-555 i 062 500505 na kojima se mogu dobiti detaljnije informacije o letovima i uvjetima putovanja tijekom štrajka. Kontakt-centar radit će od 7 do 21 sat, priopćili su iz CA.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook