Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje je nestao novčanik?

Otac mu je na kisiku u Dubravi, a s računa mu isparilo 10.000 kuna. Bolnica: "Sve stvari su popisane i zaprimljene, novčanika nije bilo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redakciji DNEVNIK.hr-a javio se gospodin čiji je otac završio u COVID bolnici u Dubravi 13. siječnja nakon čega mu je s bankovne kartice podignuto 10.000 kuna, a obavljena je i kupovina u domaćoj trgovini obućom. Kartica je trebala biti u očevom novčaniku koji bi trebao biti kod njega. O krađi je obaviještena policija, a bolnica će ispitati što se dogodilo.

Otac Gorana Mrđe u srijedu je završio u Respiracijskom centru Dubrava kao COVID pacijent u teškom stanju. Osobno je, kaže, gledao kako mu oca odvozi Hitna pomoć. U unutarnji džep očeve jakne stavio je njegov novčanik i odijenuo mu je, a onda su ga odvezli. I tu, uz teret bolesnog oca, smatra počinje njegov problem. U subotu je išao provjeriti stanje tatinog računa i otkrio da je u dva navrata dignuto po 5000 kuna te je kartica korištena za kupovinu u Borovu.

Pročitajte i ovo Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio Krađa automobila Velika zarada Pala organizirana banda, 7 godina krali automobile u Zagrebu i okolici: Ukrali najmanje 20 vozila, pogledajte kako su izgledale njihove akcije

"Kartica bi trebala biti u novčaniku koji bi trebao biti kod tate koji je već tri dana na kisiku u Dubravi. U tom periodu podizan je novac i obavljena kupovina", rekao je za DNEVNIK.hr.

Krađu je odmah prijavio policiji te u nedjelju otišao u Dubravu zahtjevajući sastanak s ravnateljem Ivicom Lukšićem.

Sat i pol je, kaže, pred bolnicom čekao da ravnatelj dođe, da bi mu na kraju rekli da se neće pojaviti. Uputili su ga na e-mail.

"Odmah sam napisao mail, ostavio svoj broj i zahtjev da me nazove. Gdje bi drugdje novčanik nestao?", pita se Mrđa.

Iz bolnice su poručili kako su nadležne službe KB Dubrava odmah po primitku predmetne pritužbe pokrenule sve predviđene postupke 

Kako doznajemo, krađa je prijavljena i policiji koja istražuje cijeli slučaj. 

V.d. ravnatelja bolnice Ivica Lukšić za 24 sata kaže kako su sve stvari pacijenta bile popisane i spremljene, a novčanika među njima nije bilo.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene