Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Djevojka (27) proglašena je krivom i osuđena zbog nasilja nad ocem, i to zbog kreditne kartice.


Kako se navodi u presudi, kći je prije mjesec dana, oko 22 sata, ušla u stan roditelja ogorčena činjenicom što su joj tog dana u Ikei odbili kreditnu karticu koju joj je posudio otac. Sve se dogodilo u zgradi na Savskoj cesti u Zagrebu, u kojoj kći stanuje kat ispod roditelja.

Vezani članci Policija, ilustracija Brzi i žestoki usred Vukovara: Dvojica pobjegla iz BMW-a policajcima, ali 27-godišnji Šveđanin ipak nije bio toliko brz Policija / Ilustracija Smijenjen šef zadarske krim policije, objavljeni detalji: Vozio pod utjecajem alkohola, nije bio na dužnosti...

Sud tvrdi da je počinila nasilje u obitelji jer je ''bila revoltirana i vidno uzrujana jer joj je otac ranije dao bankovnu karticu kako bi kupila stvari za stan, no kako je kartica u trgovini bila odbijena, kći se vratila u stan svojih roditelja te počela vikati na oca i vrijeđati ga'', piše Danica.hr.

''Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti'', vikala je na zaprepaštenog oca. Nakon toga uzela je metlu iz hodnika i zamahnula prema vratima dnevne sobe te je razbila prozor na vratima. Potom se vratila u svoj stan, u kojem su je uhitili policajci koje su pozvali roditelji. Prekršajni sud u Zagrebu djevojku je proglasio krivom te je kaznio s 1000 kuna zbog počinjenog nasilja u obitelji. Presuda je pravomoćna.