Obavijesti Video Pretražite Navigacija
a onda je uzela metlu...

''Ti si đubre i smrad, treba te ubiti'': Kći urlala na oca nakon što joj je odbijena kreditna kartica koju joj je posudio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka (27) proglašena je krivom i osuđena zbog nasilja nad ocem, i to zbog kreditne kartice.

Kako se navodi u presudi, kći je prije mjesec dana, oko 22 sata, ušla u stan roditelja ogorčena činjenicom što su joj tog dana u Ikei odbili kreditnu karticu koju joj je posudio otac. Sve se dogodilo u zgradi na Savskoj cesti u Zagrebu, u kojoj kći stanuje kat ispod roditelja.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Sud tvrdi da je počinila nasilje u obitelji jer je ''bila revoltirana i vidno uzrujana jer joj je otac ranije dao bankovnu karticu kako bi kupila stvari za stan, no kako je kartica u trgovini bila odbijena, kći se vratila u stan svojih roditelja te počela vikati na oca i vrijeđati ga'', piše Danica.hr.

''Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti'', vikala je na zaprepaštenog oca. Nakon toga uzela je metlu iz hodnika i zamahnula prema vratima dnevne sobe te je razbila prozor na vratima. Potom se vratila u svoj stan, u kojem su je uhitili policajci koje su pozvali roditelji. Prekršajni sud u Zagrebu djevojku je proglasio krivom te je kaznio s 1000 kuna zbog počinjenog nasilja u obitelji. Presuda je pravomoćna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene