Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bruno Goršćak, učenik iz Karlovca, na poklon je dobio automobil. Automobil je dobio kao viceprvak na natjecanju automehaničara.


Dvojicu Karlovčana spojio je automobil. Prema rezultatima s natjecanja automobil je pripao Bruninom prijatelju iz školskih klupa, no on ga je velikodušno poklonio.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Teška nesreća kod Karlovca: U naletu osobnog vozila poginuo biciklist Vili Beroš u Karlovcu Beroš o sankcijama za osobe koje se ne žele cijepiti: ''Kada to bude nužno onda ih moramo i uvesti. No u ovom trenutku situacija ide na bolje"

'Bruno je bio zbunjen kao nova mlada, kako bi rekli mi Slavonci, teško je povjerovati da vam netko želi pokloniti auto', ispričao je Darko Rendulić, bivši vlasnik automobila koji ga nije želio prodati, već ga je odlučio darovati.

U cijeloj priči veliko srce pokazao je Brunin prijatelj iz razreda Toni Čavrak, koji je bio prvi na natjecanju automehaničara. Automobil je zapravo trebao biti u njegovoj garaži.  'Prepustio sam ga kolegi, auto je došao u dobre ruke, njemu će isto sigurno trebati. Ja ću se već snaći. Idem na vozački, već ću ja nešto kupiti', pojasnio je Toni Čavrak, učenik Tehničke škole Karlovac.

Ljeto će i za Brunu i za Tonija biti radno, planovi za rad na poklonu već se kuju.  'Još ćemo malo srediti motor, a karoserija će malo pričekati', dodao je Bruno. Pričekat će i vožnja, Bruno tek iduće godine polaže vozački, pa ima dovoljno vremena da automobil dovede u odlično stanje.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.