Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema neslužbenim saznanjima, u Vladi su se dogovorili da neće izlaziti u javnost s informacijama o ministrovom zdravstvenom stanju.


Iako se iz Vlade ne mogu dobiti službene informacije o zdravstvenom stanju hospitaliziranog potpredsjednika Vlade i ministra unutranjih poslova Ranka Ostojića, iz KBC-a Zagreb se doznaje da mu se stanje poboljšava te se još čeka odluka liječničkog konzilija.

Vezani članci Kampanja protiv raka (Foto: Budi mRAK, izbjegni rak) - 3 Hvalevrijedna kampanja koja potiče brigu o vlastitom zdravlju: ''Svaki korak u borbi protiv zloćudnih bolesti je krucijalan'' Liječnici uspješno razdvojili sijamske blizanke (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Liječnik iz tima otkrio detalje senzacionalne operacije razdvajanja sijamskih blizanki: "Istina je, u pripremi sam koristio i boce"

Ostojić je hospitaliziran 18. srpnja zbog visoke temperature i sumnje na upalni proces. U KBC-u Zagreb podvrgnut je operaciji i internistički zbrinut.

Oporavak nakon sepse: Ministar Ostojić ustao iz kreveta

Sanacijski upravitelj zagrebačkog KBC-a Zlatko Giljević izjavio je danas da se Ostojićevo zdravstveno stanje i dalje poboljšava te se čeka odluka konzilija. No, nije htio precizirati kada će ta odluka biti objavljena, rekavši samo da će biti proslijeđena u Vladu.

Kako se neslužbeno doznaje, u Vladi je dogovoreno da se s informacijama o ministrovu zdravstvenom stanju ne izlazi u javnost.

Ministar zdravlja priopćio kakvo je zdravstveno stanje ministra Ostojića

Nakon što je 18. srpnja preživio teški septički šok, Ostojić se, po pisanju medija, postupno oporavlja - skinut je s respiratora i dijalize, a proteklih je dana učinio i prve korake. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook