Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sveti Đurađ

Supruga osumnjičena da je ubila supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nad 63-godišnjakinjom iz Svetog Đurađa (kod Donjeg Miholjca) u tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je jučer nanijela teške i za život opasne ozljede svom 68-godišnjem suprugu, od kojih je on sinoć umro u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Pošto je jučer popodne pronađen u obiteljskoj kući u Svetom Đurađu s višestrukim ozljedama glave, 68-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Našicama, a potom u osječku bolnicu, gdje je sinoć preminuo od posljedica ozljeda. Očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u Osijeku u suradnji s djelatnicima PU-a. Istražni sudac naložio je obdukciju. Za sada se ne znaju razlozi teškog ubojstva, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Čija je neaktivnost najodgovornija za zlostavljanje žena u Hrvatskoj? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Obiteljsko nasilje Ubijena žena više puta prijavljivala supruga: Čije je nepostupanje najodgovornije za njezinu smrt? Slika nije dostupna Ubojstvo pokraj Lipika Priveden suprug koji je osumnjičen za ubojstvo majke sedmero djece

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene