Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nad 63-godišnjakinjom iz Svetog Đurađa (kod Donjeg Miholjca) u tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je jučer nanijela teške i za život opasne ozljede svom 68-godišnjem suprugu, od kojih je on sinoć umro u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.


Pošto je jučer popodne pronađen u obiteljskoj kući u Svetom Đurađu s višestrukim ozljedama glave, 68-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Našicama, a potom u osječku bolnicu, gdje je sinoć preminuo od posljedica ozljeda. Očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u Osijeku u suradnji s djelatnicima PU-a. Istražni sudac naložio je obdukciju. Za sada se ne znaju razlozi teškog ubojstva, izvijestila je policija.

Vezani članci Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Njegova mama nije odobravala djevojke prije nje, no ona je sve opčinila: Slavni par vjenčao se u tajnosti? Suzana Mančić - 1 Najpoznatija loto-djevojka bivše države o vjenčanju s grčkim bankarom: "Mislim da sam zaslužila puno bolji tretman"