Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Pannonian Challenge

Osijek postaje raj za ekstremne sportaše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 200 natjecatelja iz cijelog svijeta i vratolomije koje prkose zakonima fizike, sve se to od danas može vidjeti u Osijeku na 13. izdanju Pannonian Challengea. Od skromnih početaka natjecanje je preraslo u događaj koji nijedan ekstremni sportaš ne propušta.

Adrenalin će ovih dana u Osijeku biti na vrhuncu. Samo ekstremne vratolomije vode do finala najvećeg natjecanja u regiji. A, osim pobjede, cilj je i ostati u jednom komadu, no bez ozljede natjecanje ne bi bilo ekstremno.

Pročitajte i ovo PR 23. Pannonian Challenge Snažniji no ikad do sad - 23. Pannonian Challenge PR Pannonian Challenge Povratak publike na tribine u fokusu 22. Pannonian Challengea

>> Paklenica postala raj za avanturiste

'Pannonian je postao toliko velik da smo morali podijeliti po danima role, skate, BMX i mountain bike', rekao je glasnogovornik ovogodišnjeg Pannonian Challengea Robert Janz.

Za više od 200 sportaša Pannonian nije samo natjecanje. 'Atmosfera je super, navečer partijanje i tak to', kaže natjecatelj David Prajz iz Zagreba, a tako će biti sve do nedjelje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene